Seuraa meitä

Glunga naistenvaatteet

Glunga on suomalainen naistenvaatebrändi,  joka antaa pukeutumisratkaisuja nykyaikaisten naisten monipuoliseen elämään kokoushuoneista rentoihin viikonloppuihin. Vaatteissa yhdistyvät klassinen eleganssi nykyaikaisella otteella. Tahtotilana on ollut luoda monikäyttöisiä vaatteita, jolloin vähemmän on enemmän. 

Glunga haluaa yhdistää vaatteissaan monikäyttöisyyden, ajattomuuden ja helppouden. Klassinen, pohjoismaalainen tyyli mahdollistaa helpon yhdisteltävyyden mallistosta toiseen. Punainen lanka on toteuttaa kompakteja mallistoja, jotka tukevat jokainen toistaan, kestävät aikaa, toimivat monissa tilaisuuksissa ja yhdistyvät helposti toisiinsa.

 Glungan muotokieli on selkeää ja sopivasti muotoilevaa ja sopivasti väljää. Yhdistelemällä vaatteita saa monenlaisia kokonaisuuksia pienelläkin vaatekaapin sisällöllä. Vahvojen naisten tyyli on yhtä monipuolinen kuin heidän arkensa, minkä vuoksi vaatteemme toimivat saumattomasti erilaisten roolien ja hetkien välillä. Glungan suunnittelun lähtökohtia ovat  monikäyttöisyys, klassinen eleganssi, tyylikkyys ja inspiroivat, vahvat naiset. 

Näytetään 1 - 5 / 5 tuotetta
Lajittele
Näytetään 1 - 5 / 5 tuotetta
Lajittele