Pono Design

Suomalainen asuste- ja lastenvaatebrändi

Pono on suomalainen asuste- ja lastenvaatemerkki, joka on perustettu vuonna 2016. Ponon juuret ovat Keski-Suomessa, mutta nykyään sen pääpaikka sijaitsee Luumäellä, Etelä-Karjalassa. 

Pono Design on perheyritys, joka vaalii perinteisiä arvoja. Ensimmäinen Ponon arvoista ovat kestävät valinnat. Se vaikuttaa aivan kaikkiin päätöksiin, joita meillä tehdään. Jokainen valinta tehdään sillä ajatuksella, että se luo tulevaisuutta, on kestävä ratkaisu ja harkittu teko. Ponon tuotteet suunnitellaan ja ommellaankin pääsääntöisesti Suomessa, kankaat ovat Oeko-tex sertifioituja ja ne tehdään niin laadukkkaasti, että käyttöiltään niistä tulee ekologinen valinta. 

Toisena arvonamme on positiivisuus. Haluamme aina, että lasi on puoliksi täynnä eikä puoliksi tyhjä. Positiivisuus näkyy siinä, miten teemme työtämme, millaisia tuotteita suunnittelemme, miten suhtaudumme asiakkaisiimme. Uskomme, että positiivisuus lisää positiivisuutta ja haluamme tuottaa hyvää mieltä. 

Kolmannessa arvossamme olemme halunneet huomioida asiakkaamme. Arvomme on asiakaslähtöisyys. Haluamme kuunnella asiakkaitamme, heidän toiveitaan ja ajatuksiaan. Emme varmastikaan aina pysty täyttämään asiakkaidemme odotuksia aivan täysin, mutta pyrimme siihen. 

Me Ponolla haluamme tuottaa asusteita ja vaatteita, jotka tuovat iloa käyttäjälleen, ovat kestäviä arjen valintoja ja joissa on ennenkaikkea mukava olla ja touhuta. Kuuntelemme aina herkällä korvalla asiakkaitamme . 


Heidi
yrittäjä