Seuraa meitä
Pono X Glunga yhdistivät verkkokauppansa

Pono X Glunga yhdistivät verkkokauppansa

Pono tunnetaan pipoistaan ja asusteistaan ja Glunga on tuore naistenvaatebrändi. Nyt nämä kaksi brändiä ovat yhdistäneet verkkokauppansa.

Haasteelliset taloudelliset ajat vaativat uusia ideoita ja ajatuksia. Näin päädyimme yhdistämään saman perheyhtiön kaksi brändiä yhteiseen verkkokauppaan. Löydät jatkossa samasta osoitteesta niin tutut ja tunnetut Ponon asusteet ja pipot lapsille ja aikuisille, kuin aivan uudet Glungan monikäyttöiset ja klassiset naistenvaatteet. 

Glunga on perheyhtiö, joka perustettiin vuonna 2020 tavoitteenaan luoda hidasta muotia naisille, joiden arki koostuu monista menoista ja kiireistä ja päälle pitää löytyä vaatekaapista luottovaatteet nopesti tilaisuuteen kuin tilaisuuteen, niin töihin kuin arjen menoihin. Näin syntyi ajatus ja sen myötä Glunga.  Punainen lanka on toteuttaa kompakteja mallistoja, jotka tukevat jokainen toistaan, kestävät aikaa, toimivat monissa tilaisuuksissa ja yhdistyvät helposti toisiinsa. Klassinen, pohjoismaalainen tyyli mahdollistaa helpon yhdisteltävyyden mallistosta toiseen

Pono Design asusteet tukevat aktiivista ulkoilmaelämää ja löydät valikoimista kivoilla yksityiskohdilla ja väreillä maustettuja pipoja niin lapsille kuin aikuisille. Ponon pipot sopivat talviurheiluun, ulkoiluun, yhdessä oloon ja retkeilyyn. Niissä käytetään luonnon materiaaleja ja ne ovat ominasuuksiensa osalta lisäksi mukavan tuntuisia ja näyttävät hyvältlä. 

Glungan ja Ponon verkkokauppojen yhdistyessä valikoima laajenee ja samalla toimituksella voit tilata molempien brändien tuotteita. Meille tämä taas tuo selkeää resurssien säästöä pienenä perheyrityksenä. 

Käy tutustumassa mallistoihin Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi