Seuraa meitä
Kevään uutuuksia tulossa verkkokauppaan

Kevään uutuuksia tulossa verkkokauppaan

Kevään ensimmäiset uutuudet ovat jo saatavilla verkkokaupasta ja lisää on tuloillaan pikapuoliin.

Ponon kevät näyttää ihastuttavalta. Uutuuksina tuotevalikoimaan tulevat leveät headwrapit neljässä värissä sekä naisellisen tyylikkäät rusettiturbaanit kahdessa värissä. Kevään väreinä nähdään aina muodikkaita mustaa ja hiekan väriä, sekä lisäksi laventelia ja korallin väriä. Nämä trikoiset päähineet on valmistettu puuvillasta, jossa mukana hieman elastaania. Löydät meidän valikoimasta helposti sekä lasten asusteet että aikuisten asusteet. 

Lisäksi valikoimaan on tulossa tuttuja lippapipoja, mutta tällä kertaa karvatupsuilla. Myös tutut ihanuudet kuten tuplatupsupipot ja rusettipipot tulevat valikoimaan kevään väreissä. 

Uutuutena esitellään myös ennakkotilauksessa oleva oversize mallinen lastencollegepaita kahdessa värissä. Ennakkotilaus on avoinna parhaillaan Ponon verkkosivuilla. Ennakkotilaus totetutetaan, jotta rajallisesta kangasmäärästä saadaan valmistettua juuri oikeita kokoja. 

Seuraile meitä instagramissa ja tilaa meidän uutiskirje, niin pysyt koko ajan ajanhermolla mitä uutta on tulossa!Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi